een schone was
zonder zorgen
om onze planeet

Wasstrips

Ben je op zoek naar wasstrips, zodat je op een duurzame manier je kleding kunt wassen? Met de plasticvrije wasstrips van The Good Brand draag jij je steentje bij aan een duurzamere wereld. De eco wasstrips zijn eenvoudig online in de webshop te bestellen. Waar wacht je nog op?

Duurzaam wassen met eco wasstrips

Je kunt er niet meer omheen, overal zie je nieuwe manieren opkomen om duurzamer om te gaan met je dagelijkse bezigheden. Dit is waar The Good Brand graag aan wil bijdragen met haar premium kwaliteit, eco wasstrips. Deze zijn namelijk volledig plasticvrij en verminderen de CO2 uitstoot, erg duurzaam dus. Eenvoudig te gebruiken in je wasmachine voor een schone en frisse was zonder overmatig gebruik van water.

Maar hoe werkt dat dan? De wasstrips bevatten geen onnodig water. Dat vermindert het gebruik van brandstof en de daaruit voortvloeiende koolstof emissies met maar liefst 94%. Daarnaast is het voor jou ook verleden tijd om met zware flessen wasmiddel te sjouwen.

Wasstrips voor jouw wasmachine

De wasstrips zijn ideaal voor het schoon en fris houden van je kleding en gewoon te gebruiken in je wasmachine of voor een handwas om de wat fijnere stoffen schoon te krijgen. Eigenlijk net als je altijd al gewend was maar dan milieuvriendelijk. Wit, donker, warm of koud alles wordt weer schoon met de wasstrips van The Good Brand! Pas op met fijne stoffen zoals zijde, wol en kasjmier, gebruik de wasstrips hierbij voor een handwas.

De eco wasstrips zijn vrij van parabene, fosfaten en kleurstoffen. Alleen pure ingrediënten zijn gebruikt in de productie van de wasstrips. Ook het karton en het zakje van de verpakking zijn plasticvrij en biologisch afbreekbaar. Deze kunnen gerust bij het GFT-afval. Het karton mag ook bij het oud papier. Als we iets doen, dan doen we het meteen goed. Alles voor een meer duurzame wereld.

Hoe draagt het gebruik nou bij aan een duurzamere wereld?

– Plasticvrij
– Palmolievrij
– Fotfaatvrij
– Hypoallergeen
– Vrij van parabenen 
– Biologisch afbreekbaar 
– Proefdiervrij
– Vegan

Wasstrips online kopen

De wasstrips zijn eenvoudig online te kopen via onze webshop. Kies uit een verpakking van 32 of 64 strips. Wanneer je voor 14:00 besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Heb je vragen over onze producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder!

Bij The Good Brand houden we niet van poeha. We houden van onze planeet!

Wasstrips

32 wasbeurten

13,95

Wasstrips

Multipack / 64 wasbeurten

24,95

wasstrips

scent free / 32 wasbeurten

13,95

wasstrips

scent free / 64 wasbeurten

24,95