Schone oceanen en gezonde bossen. Generaties van vandaag en morgen dromen van een groene wereld. Duurzame alledaagse producten maken die iedereen gebruikt en vriendelijk zijn voor mens, dier en natuur. Dat is waar wij het bij The Good Brand voor doen. Premium in kwaliteit en duurzaamheid, maar niet alleen voor de happy few. Duurzame producten die ook toegankelijk en betaalbaar zijn voor het grote publiek. Onze eerste producten zijn gericht op een schoon huis.

Met The Good Brand cleaning pods kun je zelf een klein beetje toveren. Los een capsule op in water in onze herbruikbare fles van gerecycled plastic en je ‘brouwt’ je eigen schoonmaakmiddel. Onze capsules zijn ecologisch en biologisch afbreekbaar. Vrij van plastic, watertransport, fosfaat, palmolie en proefdieren. Bij The Good Brand zijn we altijd op zoek naar nog beter. Want groene praatjes zijn mooi, maar bij The Good Brand maken we dromen graag echt waar. We houden niet van poeha. We houden van onze planeet!

We vinden het bij The Good Brand belangrijk om helder en transparant te communiceren. We doen er alles aan om zo groen mogelijk te zijn maar beseffen ons dat het altijd nog beter kan. Groen, groener, groenst is dan ook ons motto en ons streven. Zo verwachten we dit jaar een nog groenere versie van onze schoonmaakmiddelen uit te brengen.

We zijn bezig al onze producten te laten certificeren door verschillende keurmerken. Zo zijn voor de pods aanvragen in behandeling voor EU Ecolabel en Vegan Society. Voor de verzorgingsproducten die we momenteel ontwikkelen willen we gebruik maken van labels zoals Natrue of Ecocert.

Bij The Good Brand willen we naast groen ook goed doen. Wij geloven in positieve discriminatie. Mensen met een wat grotere afstand tot de ‘reguliere’ arbeidsmarkt integreren in ons team en we maken regelmatig gebruik van sociale werkplaatsen. Ons uitgangspunt is; als het niet kan zoals het ‘moet’ dan moet het zoals het kan.

Keuken
reiniger
schoonmaakmiddel_pods_keuken-reiniger
Alles
reiniger
schoonmaakmiddel_pods_alles-reiniger
Badkamer
reiniger
schoonmaakmiddel_pods_badkamer-reiniger
Glas
reiniger
schoonmaakmiddel_pods_glas-reiniger