The Good Brand levert ecologische cleaning pods. Ons assortiment bestaat uit schoonmaakconcentraten voor glas, vloeren, badkamer, keuken, en allesreiniger.

Onze schoonmaakmiddelen leveren een geweldige winst op qua plastic verbruik. De flessen zijn gemaakt van gerecycled plastic en gaan jaren mee dus geen single use plastic meer met The Good Brand. Als je al een sprayfles in huis hebt kun je die uiteraard ook gebruiken want onze pods zijn los te koop.

De pods zijn gemaakt van PVA en zijn volledig oplosbaar in water. De concentraten zijn palmolie vrij, fosfaatvrij en vegan gecertificeerd. We zijn druk bezig om onze pods met het EU Ecolabel te certificeren. We verwachten dit in 2022 rond te hebben.

‘Normale’ schoonmaakmiddelen bestaan vaak voor meer dan 80% uit water. Dat moet allemaal vervoerd worden terwijl het gewoon uit je kraan komt. Dat kan natuurlijk beter! Stop een pod in de fles, voeg 500 ml water toe, even schudden en poetsen maar!

Ook de doosjes voor onze pods zijn milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van PaperWise wat 47% minder belasting op het milieu heeft dan gewoon papier en is 29% beter dan gerecycled papier.

Hervulbare fles

(van gerecycled plastic)

Water uit de kraan